Brouzdej.cz


Přečtěte si: všechno | články | krátce





Doporučujeme: vyhrajte reklamní USB flash disky podle vašeho vlastního návrhu.

Tip: podklady pro seminární, bakalářku či diplomku

Člověk by měl dělat hlavně to, co ho nejvíce baví. Dnes mám tip na službu, která ušetří hodně starostí všem studentům.

Služba s poměrně vtipným názvem Nepišto.cz se specializuje na přípravu podkladů pro seminární, bakalářské, diplomové a MBA práce. Cena je od 249 Kč za normostranu. Když autorovi hoří termín, vytvoří tvůrci pracovní skupinu a dovedou například připravit text o délce do 40 strany během jednoho týdne. Nicméně cena v takovém případě naroste zhruba o 40 - 50 %.

Bakalářka za peníze


Tvůrci sice na webu tvrdí, že připravují pouze podklady. V často kladených otázkách to ovšem vypadá, že vám připraví komplet bakalářku. 40 stran bakalářky vás tak vyjde na 11 960 Kč včetně DPH.

Kvalitu je velmi těžké odhadnout. Vzor seminární, bakalářské či diplomové práce na webu pochopitelně nenajdete. Dotyčný student by po takovém odhalení patrně musel vrátit (bez)pracně získaný titul. Kromě psaní celé vysokoškolské práce ještě tvůrci slibují možnost pomoci v anglickém jazyce a korektur.

Službu využíváte s rizikem


Pokud bych byl student, podobnou službu s klidným svědomím využiji například na sbírání podkladů. Samotnou diplomovou práci bych si napsal raději sám. Vadilo by mi jít do celoživotního rizika, že bych po několika letech musel vracet titul a několik let na vysoké škole by bylo zbytečných. Odborné školy typu VŠCHT mají navíc praxi v laboratoři. Tam už vám podobná služba vůbec nepomůže.

| Radim Hasalík







ABC Brouzdej ; blog @ brouzdej.cz | Přihlásit se Vytvořil Pavel Ptáček © 2003 - 2005 ( o webu ) | Web neměří žádnou návštěvnost, ani nesbírá osobní údaje. Proto tady není cookie lišta.