Brouzdej.cz


Přečtěte si: všechno | články | krátce





Doporučujeme: vyhrajte reklamní USB flash disky podle vašeho vlastního návrhu.

Česko-americké setkání bloggerů

Do Prahy přijede Mark Glaser, editor internetového magazínu MediaShift. Tento web si dal za cíl sledovat, jak média, weblogy, podcasty, wiki a online video mění svět médií. Protože se Mark chce setkat se svými kolegy z České republiky, požádal mne přes společného známého, abych se zapojil do organizace neformálního setkání s českými bloggery, novináři a online komunitou.

Neformální setkání nejen českých bloggerů a novinářů se uskuteční 23. listopadu 2008 v 18:00 na adrese Hospoda - Bar Potrefená husa, Vinohradská 104.

Mark Glaser pracuje jako Executive Editor webového magazínu MediaShift, který sleduje jak weblogy, podcasty a novináři, wiki a další nástroje mění svět médií. Jeho příspěvky byly publikovány v médiích jako jsou Los Angeles Times, CNET, HotWired a New York Times.

V současné době Mark pracuje jako hlavní editor pro MediaShift a MediaShift Idea Lab.

Svoji účast na setkání přislíbili opravdu zajímaví lidé z oboru. Pokud vše vyjde, můžeme se těšit na mnoho nových informací, pohledů i názorů. Nemáte-li přístup do Facebooku, kde je možné se na setkání přihlásit, můžete brát jako vstupenku tento zápisek v blogu.

Chcete-li se setkání účastnit, jsou vítáni i vaši přátelé. Vlastní blog není nutný. O své účasti mi prosím dejte vědět na můj e-mail radim(zavináč)hasalik.cz nebo do ohlasů pod článek.

Souvislosti
Česko-americké setkání bloggerů (událost na Facebooku)
Článek na Českých Médiích
Článek na BuzzMag.cz

| Radim Hasalík







ABC Brouzdej ; blog @ brouzdej.cz | Přihlásit se Vytvořil Pavel Ptáček © 2003 - 2005 ( o webu ) | Web neměří žádnou návštěvnost, ani nesbírá osobní údaje. Proto tady není cookie lišta.