Brouzdej.cz


Přečtěte si: všechno | články | krátce





Doporučujeme: vyhrajte reklamní USB flash disky podle vašeho vlastního návrhu.

RSS služba Marknet.cz zřejmě končí

Služba Marknet.cz sledovala každý den více než 60 zdrojů o marketingu, reklamě a médiích. Protože se jednalo o úzce odborné téma, web navštívilo například v srpnu 4 312 unikátních návštěvníků, kteří si zobrazili 7 992 stránek. Tato služba fungovala díky technické podpoře Weblogy.cz. Tvůrce Weblogy.cz se rozhodl tuto svoji službu změnit, přičemž vážně laděný Marknet do této koncepce nespadá. Proto byly dnes odstraněny odkazy vedoucí z Weblogy.cz na Marknet.cz. Vše proběhlo bez souhlasu majitele domény Marknet.cz. S tvůrci Weblogy.cz jsem spolupracoval rád a této spolupráce jsem si vždy velice vážil. Souhlasil jsem i s tím, aby se mnou spravovaný web stal součástí nové verze Weblogy.cz. Bohužel na to tvůrci této populární služby nepřistoupili. Služba Marknet.cz proto v této podobě zřejmě končí. Všem čtenářům a návštěvníkům Marknetu se velmi omlouvám.

Když jsem spolupráci s Weblogy.cz začínal, souhlasil jsem s tím, že se budou jednotlivé služby navzájem podporovat. Nyní se jednorázově a bez týmové diskuse mění podmínky spolupráce. Nemám rád, když se tímto způsobem mění dohodnutá "pravidla hry". Na druhou stranu chápu, že to je svobodná volba tvůrců Weblogy.cz a já jejich rozhodnutí plně respektuji. Zdroj: Online služba Marknet.cz zřejmě končí.

| Radim Hasalík







ABC Brouzdej ; blog @ brouzdej.cz | Přihlásit se Vytvořil Pavel Ptáček © 2003 - 2005 ( o webu ) | Hostováno u FORPSI | Doporučujeme: webmaster tools