Brouzdej.cz


Přečtěte si: všechno | články | krátce





Doporučujeme: vyhrajte reklamní USB flash disky podle vašeho vlastního návrhu.

Kerio Firewall končí!

Výborný produkt, Kerio Personal Firewall bude k 31. prosinci 2005 ukončen. Dnes jsem dostal Newsletter z Keria, kde se o tom píše. Konkrétní citace pasáže v článku

Změny v divizi bezpečnostních produktů Kerio

S velkou pomocí Vás, našich zákazníků, vyrostlo Kerio Technologies do významného hráče na trhu bezpečnostního a také mailového software.

Kerio nyní zaměstnává více než sto lidí ve třech střediscích ve světě. Chceme pokračovat s dodávkami produktů, které používáte. Interně jsme si slíbili dávat našim zákazníkům ty nejlepší produkty ve své kategorii. A to znamená provedení některých změn v naší produktové strategii.

V průběhu druhé poloviny letošního roku ukončí Kerio dva produkty z rodiny bezpečnostního SW - Kerio ServerFirewall a Kerio Personal Firewall.

Kerio ServerFirewall bude ukončen ke dni 30. září 2005. Dále budeme zajišťovat technický support pro všechny zákazníky s platným předplatným stejně tak těm s vypršeným předplatným až do 30. září 2006. Navíc pro všechny zákazníky bez ohledu na stav jejich licence budou k dispozici všechny případné bezpečnostní upgrade KSF.

Kerio Personal Firewall bude ukončen k 31. prosinci 2005. Technický support budeme poskytovat do konce roku 2006 všem zákazníkům s platným předplatným.

| JIBorg







ABC Brouzdej ; blog @ brouzdej.cz | Přihlásit se Vytvořil Pavel Ptáček © 2003 - 2005 ( o webu ) | Hostováno u FORPSI | Doporučujeme: webmaster tools