Brouzdej.cz


Přečtěte si: všechno | články | krátce





Doporučujeme: vyhrajte reklamní USB flash disky podle vašeho vlastního návrhu.

Virtuální žena: Cybersex přes internet

Sex a seznamky patří mezi odvětví krerá na internetu vydělávají nemálo peněz. Konkurence je však obrovská, takže firmy vymýšlejí nové způsoby, jak získat přízeň svých zákazníků. Společnost xStream3D Multimedia nabízí software s názvem Virtualy Jenna. Jedná se o 3D kopii pornoherečky Jenna Jameson. V programu jí můžete způsobit mnoho virtuální radosti. Stačí šikovně použít správné pomůcky ve spolupráci s počítačovou myší. Když vás Jenna omrzí, můžete si vybrat jinou modelku anebo si na pomoc zavolat další 3D postavu.

Ke hraní Virtually Jenna potřebujete připojení k Internetu. Program si totiž stahuje aktualizace a on-line ověřuje, zda máte zaplaceno předplatné. První tři dny stojí předplatné 9,95 $, později zaplatíte 29,95 dolarů měsíčně. Platit musíte embosovanou platební kartou, která je odblokována pro použití na internetu. Dokud své předplatné nezrušíte, je z vaší platební karty automaticky odečítána požadovaná částka.

Platby od zájemců o virtuální Jennu vybírá on-line služba CCBill. Pokud jsem správně pochopil webovou prezentaci CCBillu, provozovatel webu neplatí žádné měsíční poplatky. Z transakce do 5 000 dolarů (?) si CCBill vezme provizi 14,5 %. Firma přijímá karty Visa, MasterCard, Discover a JCB.

Kromě Jenny je na výběr v úvodní obrazovce Ashton Moore, Jesse Capelli a dalších devět virtuálních žen. Celkový počet postav je patnáct. Některé z nich můžete ještě dodatečně upravovat, zvětšovat jim poprsí a nastavovat další intimní drobnosti. Pro své virtuální hrátky si můžete vybírat různé prostředí.

Lorer Room je dámská šatna, pláž vás zavede k šumícímu moři a pod tropickou palmu, Fetish Club je pro změnu o poznání méně romantičtější místo s kovovým zábradlím a velkým X pro připoutání i sadomasochistické hrátky. Kromě obýváku se můžete vyřádit i v ložnici. Ve fotostudiu sedí modelka na žluté posteli a na pozadí jsou vidět falešné palmy. Poslední místností je Room of Dreams, což je neurčitá oblast s obláčky. Bohužel není možné v rámci hry vybrané místo blíže prozkoumat. Navíc kromě obývacího pokoje se v každé lokaci musíte obejít bez druhého partnera. Pokud je dostupný, objeví se pouze ve chvíli, kdy si vyberete nějakou zcela konkrétní polohu.

Pouze v obýváku si můžete pozvat na pomoc společníka nebo druhou dívku a okamžitě ho i vidíte. Zapomeňte ovšem na nějaké romantické svádění. Tahle hra je pouze o sexu. Na liště se tedy pouze klikne na výběr postavy a vybere se, kterou z postav chcete aktivovat. Kliknutím na tlačítko Pose posléze určíte, jakou polohu z Kámasútry chcete vyzkoušet. Následuje černá stmívačka a za okamžik vidíte dvě virtuální postavy a vámi zvolenou polohu.

Jenna 2

Pro pořádek je nutné podotknout, že si gayové s pánskou postavou neužijí, protože hra je pouze pro heterosexuály a případně lesbičky. Vybrané pomůcky tedy na mužské postavy nefungují. Když si ovšem vyberete dvě dívky do jednoho pokoje, můžete se dostatečně „vyřádit“ na obou. Většině mužské či ženské populace to bude stačit.

Vybranou postavu lze obléknout či postupným odstraněním přebytečných svršků odhalit její virtuální vnady. Jestliže vás v této fázi hraní přistihne přítelkyně či manželka, můžete celkem úspěšně tvrdit, že si procvičujete anglická slovíčka. Opět nechybí ani specialitky pro příznivce SM. Pokud ovšem zůstanete u běžného oděvu a nebudete se pouštět do velkých experimentů, nic své drahé polovičce vysvětlovat nemusíte.

Oblékání a vyslékání je prosté. Po kliku se vybraná část oděvu zobrazí na patřičné části těla anebo naopak zmizí. V části s názvem Outfit je k dispozici různé tematické oblečení. Z pochopitelných důvodů je tato nabídka pestrá pouze pro ženské modely. Vaše virtuální slečna tedy může vypadat jako hlavní hrdinka filmu Kill Bill, sekretářka a tak podobně.

Kromě virtuální ruky a úst jsou k dispozici různé další pomůcky. Můžete je ovládat ručně nebo zcela automaticky. Podobné je rovněž ovládání samotných postav. Ve chvíli, kdy je to možné, můžete pohybovat myší dopředu a dozadu. Stejně se pohybuje i postava na monitoru. V místech, kde obvykle v jiných hrách naleznete označení životů, se nachází ukazatel vzrušení. Jakmile dosáhne maximální hodnoty, změní se doprovodné zvuky postav.

Chcete pochopit svojí přítelkyni a zjistit, jak některá z poloh vypadá z jejího pohledu? V této hře máte šanci. Můžete se totiž přepnout do režimu, kdy vidíte okolí z pohledu vybrané osoby. Také je možné celou scénu libovolně natáčet, přibližovat a změřovat se na různé pozice. Kdykoliv je možné vybranou scénu vyfotit, snímek se ukládá do počítače a odtud jej můžete poslat třeba svým přátelům nebo přítelkyni.

Virtually Jenna je zajímavý nápad, jak na internetu vydělávat peníze. Zajímalo by mne, kolik a jací lidé si Virtually Jenu předplatí. Tipoval bych to na vytížené manažery a lidi, kteří hledají nějakou počítačovou hru k relaxaci a "vypnutí".

| DarkMaster







ABC Brouzdej ; blog @ brouzdej.cz | Přihlásit se Vytvořil Pavel Ptáček © 2003 - 2005 ( o webu ) | Hostováno u FORPSI | Doporučujeme: webmaster tools