Brouzdej.cz


Přečtěte si: všechno | články | krátce





Doporučujeme: vyhrajte reklamní USB flash disky podle vašeho vlastního návrhu.

Dopravní podnik v Praze o stávce mlčí

Dopravní podnik hlavního města Prahy nemyslí na své zákazníky. Namísto informací o chystané stávce totiž láká pražany na pražskou muzejní noc. Informace nemá ani jejich informační linka.

Přístup Dopravního podniku hlavního města Prahy k platícím zákazníkům je žalostný. Přestože internetová média zveřejňují články o chystané stávce v Praze, web DPP.cz mlčí. Podobně je na tom telefonická "informační" linka, kde také nemají žádné další podrobnosti. Podle mých předchozích zkušeností to není poprvé, kdy pražský dopravní podnik nedokáže pružně reagovat na aktuální situaci a zveřejnit na svých stránkách alespoň několik podrobnějších článků.

Sdílnější je Ropid.cz, web Pražské integrované dopravy, který zveřejnil podrobný rozpis provozu. Pochvalu si zaslouží také České dráhy s aktualitou ve 13:54.

Soukromý dopravce Student Agency zveřejnil na hlavní straně oznámení, že se jich chystaná stávka nijak netýká a autobusové linky pojedou podle jízdních řádů. Letiště Praha pro změnu využilo pro oznámení překryvné okno s textem o kyvadlové dopravě pro cestující.

Proč jsou informace na webu důležité?

Dopravní podnik přidělává práci svým operátorům na informační lince a zákazníky nutí zbytečně čekat. Včasné zveřejnění podrobností o chystané stávce by pomohlo odlehčit provoz na telefonních linkách.

Včasné a pravdivé informování zákazníků patří ke slušnosti dobré firmy. Takto mohou být lidé na dopravní podnik zbytečně naštvaní, přestože za stávku nijak nemůže.

PS: Dopravní podnik k večeru konečně zveřejnil informace.

| Radim Hasalík







ABC Brouzdej ; blog @ brouzdej.cz | Přihlásit se Vytvořil Pavel Ptáček © 2003 - 2005 ( o webu ) | Web neměří žádnou návštěvnost, ani nesbírá osobní údaje. Proto tady není cookie lišta.