Brouzdej.cz


Přečtěte si: všechno | články | krátce





Doporučujeme: vyhrajte reklamní USB flash disky podle vašeho vlastního návrhu.

Klik.cz měl výpadek a provozovatel na mobil moc nekoukal

Ráno jsem na serveru PressPortal.cz narazil na velmi neformální tiskovou zprávu o výpadku reklamního systému Klik.cz.

Autor tiskové zprávy v ní mimo jiné uvádí důvody: "Já jsem, ale boužel v té době byl v Chorvatsku a na mobil moc nekoukal. Okamžitě, jak jsem to zjistil, psal jsem druhému kolegovi, který je prozměnu na Maltě, jaký jsou hesla k FTP klik, že nejde DTB.".

Všem ostříleným PR profesionálům je jasné, že by měla mít tisková zpráva nějakou štábní kulturu. Takto bohužel vypadá "tisková zpráva" Kliku jako neformální zápis do blogu. Je hezké, že PressPortal může pro zveřejnění tiskových zpráv využívat každý. Možná by nebylo od věci si o psaní tiskových zpráv alespoň přečíst nějakou knížku než vydávat podobné perly. Z tiskové zprávy se ještě dozvíme, že druhý z tvůrců byl na Maltě a celý Klik.cz pomohl spravit neznámý Vojtěch Splichal. Z tiskové zprávy jsem nepochopil, zda jde o administrátora nebo jen člověka, který šel v serverovně náhodou kolem.

Sám jsem PressPortal používal pro své osobní projekty. Protože služba je určena především firmám, zobrazovalo se pod mými tiskovými zprávami O společnosti Radim Hasalík, což působilo také docela vesele.

| Radim Hasalík







ABC Brouzdej ; blog @ brouzdej.cz | Přihlásit se Vytvořil Pavel Ptáček © 2003 - 2005 ( o webu ) | Hostováno u FORPSI | Doporučujeme: webmaster tools