Brouzdej.cz


Přečtěte si: všechno | články | krátce





Doporučujeme: vyhrajte reklamní USB flash disky podle vašeho vlastního návrhu.

SuperKodér.cz nabízí rychlý webdesign

Na internetu se objevila nová služba s názvem SuperKoder.cz. Pokud budete potřebovat vytvořit vzhled svého webu v XHTML a CSS, stačí vyplnit objednávku a zaslat grafický soubor PSD (Adobe Photoshop), PNG nebo EPS.

Jak už z názvu služby vyplývá, grafickou podobu webu si musíte připravit a dodat sami. SuperKodér vytvoří pouze část - samotný kód webových stránek. Když budete ochotni na kódování svého webu počkat 18 hodin, přijde vás vytvoření stránek SuperKodérem na 4 500 Kč (bez DPH). Například konkurenční webové studio WEBface si za stejnou práci účtuje 6 000 korun.

Na celém nápadu se mi líbí ještě jedna věc. Podle mého názoru služba SuperKoder.cz prodává nevyužitý čas kodéra. Když zrovna kodér nepracuje na jiném a (většinou) dražším projektu, jednoduše kóduje za nižší cenu pod zcela jinou značkou.

Za celým projektem stojí zatím dosud neznámá agentura pro podporu podnikání na internetu s názvem Revista. Její tým tvoří čtyři bývalí zaměstnanci jiné reklamní agentury a zároveň moji dřívější kolegové. Samotnou službu SuperKoder.cz má na starosti Jakub Matějka, autor Blogu nadšeného kodéra.

Aktualizace
Jeden z mých bývalých kolegů mi napsal na e-mail, že za hlavní výhodu služby považují právě rychlost: "Když někdo potřebuje rychle předělat grafiku do HTML, může přijít za námi". Navíc prozradil, že v souvislosti se spuštěním služby chystají partnerský program.

Aktualizace 17:15
Čtenáři blogu mne upozornili, že mají v zahraničí podobnou službu pod názvem Psd2html.com. V přepočtu vyjde o trochu levněji než SuperKodér. U nás existuje ještě Koder.cz, který ovšem neuvádí ceny.

Děkuji za tipy.

| Radim Hasalík







ABC Brouzdej ; blog @ brouzdej.cz | Přihlásit se Vytvořil Pavel Ptáček © 2003 - 2005 ( o webu ) | Hostováno u FORPSI | Doporučujeme: webmaster tools