Brouzdej.cz


Přečtěte si: všechno | články | krátce





Doporučujeme: vyhrajte reklamní USB flash disky podle vašeho vlastního návrhu.

Nekupujte mobily na Mobilpohotovost.cz

České internetové obchody jsou různé. Dnes jsem měl velmi zajímavý a nepříjemný zážitek s obchodem Mobilpohotovost.cz. Než někde nakoupím, zkouším si zjistit více informací o provozovateli. Zavolal jsem proto na zákaznickou linku Mobilpohotovost a pokusil se zjistit, kdo je provozovatelem obchodu. Aktualizace 1. srpna 2006: Přidáno vyjádření provozovatele.

Bohužel jsem na webu tohoto obchodu nenašel údaje, které musí provozovatel obchodu uvádět ze zákona. Proto jsem zavolal na zákaznickou linku a slušně se zeptal, kdo tento internetový obchod provozuje. Odpovědi jsem se nedočkal. Telefon zvedla paní a po dotazu pravila, že mi nedokáže na tuto otázku odpovědět a předala hovor kolegovi. Ten mi také neřekl název firmy - prý by měl být uveden na jejich webových stránkách (nenašel jsem). Když jsem znovu slušně poprosil, že bych rád znal název, pravil dotyčný, abych počkal. V telefonu byl vzápětí slyšet obsazovací tón. Myslel jsem si, že hovor vypadl omylem. Proto jsem znovu volal, ale nikdo již telefon nezvedl. Můj závěr? Nekupujte mobily na Mobilpohotovost.cz. Zřejmě o zákazníky nestojí, když se k nim neumí chovat.

Vyjádření obchodu
Dobry den,

Vase zkusenost me samozrejme mrzi a omlouvam se za ni.

Asi mi to nebudete verit, ale o informaci tohoto typu se dosud nikdo
nezajimal. V kazdem pripade ale mate pravdu a nechal jsem tuto informaci
pridat do Obchodnich podminek.

S pozdravem

Martin IZERA
Mobil Pohotovost GSM s.r.o.

| Radim Hasalík







ABC Brouzdej ; blog @ brouzdej.cz | Přihlásit se Vytvořil Pavel Ptáček © 2003 - 2005 ( o webu ) | Hostováno u FORPSI | Doporučujeme: webmaster tools