Brouzdej.cz


Přečtěte si: všechno | články | krátce





Doporučujeme: vyhrajte reklamní USB flash disky podle vašeho vlastního návrhu.

Rekord v hraní počítačových her bude on-line

Přes webovou kameru na Internetu bude možné sledovat české hráče, kteří se od zítřka pokusí překonat rekord v hraní počítačových her. Hráči budou hrát své oblíbené hry. Jejich cílem je pokořit loňský světový rekord 100 hodin. Brouzdej.cz se společně s časopisem GameStar stalo oficiálním mediálním partnerem akce.

Už zítra dopoledne započne zajímavá akce. Liberecká herna Jaguar bar chystá pokus o překonání rekordu v kontinuálním hraní. Současný oficiální rekord pochází z léta roku 2004, činí 100 hodin a dosáhlo na něj hned 5 hráčů. Hráči v Jaguar baru se pokusí vydržet úctyhodných 105 hodin, čímž by tedy posunuli stávající hranici o 5 hodin. Opět platí pravidlo, že na každou hodinu připadá pětiminutová pauza, které lze sčítat. O pokoření rekordu se bude snažit pět místních ostřílených hráčů, na jejichž zdraví bude dohlížet lékař, jenž jim rovněž vypracoval jídelníček, aby měli po celou dobu dostatek energie.

Aby se hráči po dobu akce nenudili, je pro ně připravena široká škála her, například veškeré Valve hry, dále Call of Duty 2, Empire Earth 2, F.E.A.R., Warcraft 3 Complete, Dungeon Siege 2, HEROES 3 Complete, Tom Clancy´s Splinter Cell: Chaos Theory, atd. Jak lze vidět, na své si přijdou milovníci takřka všech žánrů. A aby se účastníkům pohodlně hrálo, nesmí samozřejmě chybět výkonné PC s profesionálními doplňky (podložky qiip, sluchátka Platronics, apod.).

A jaká odměna čeká na účastníky? Předně všichni dostanou od herny Jaguar bar blíže nespecifikovanou finanční částku, dále hry od CD Projektu, slevu na předplatné GameStaru. Ti, kterým se rekord podaří překonat, obdrží dárky od CD Projektu, roční předplatné časopisu GameStar, sluchátka Platronics GameCom 1, podložky qiip fabric XL a qiip extreme skatezz.

Samozřejmostí také je, že pokořitelé rekordu budou zapsáni v České knize rekordů, neboť akci bude bedlivě sledovat Agentura Dobrý den s.r.o.

Jelikož Brouzdej.cz patří mezi mediální partnery (dalšími jsou například Gamepark.cz, GameStar), budeme vás samozřejmě o průběhu akce i nadále informovat. Pokud jste netrpěliví a chcete mít informace takříkajíc z první ruky, můžete samozřejmě do herny (Jaguar bar - Železná 1/2, Liberec 1) osobně zavítat, popřípadě můžete sledovat dění online. Zítra bude spuštěna online kamera.

| Radim Hasalík







ABC Brouzdej ; blog @ brouzdej.cz | Přihlásit se Vytvořil Pavel Ptáček © 2003 - 2005 ( o webu ) | Hostováno u FORPSI | Doporučujeme: webmaster tools