Brouzdej.cz


Přečtěte si: všechno | články | krátce





Doporučujeme: vyhrajte reklamní USB flash disky podle vašeho vlastního návrhu.

Nové diskuse na Brouzdej.cz

Vývoj několika minulých měsíců ukázal, že je potřeba poskytovat samotným bloggerům několik druhů diskusí. V tuto chvíli si blogger může zvolit, zda chce diskuse zakázané, moderované anebo původní.

Když zdejší blogger napíše svůj příspěvek, může se rozhodnout nastavit pro svůj článek pravidla, která se budou týkat diskuse. Zvolí proto editaci již napsaného článku (položka Editovat v redakčním systému) a v políčku Diskuse nastaví, jaký druh diskuse se bude článku týkat. V tuto chvíli redakční systém rozlišuje mezi neomezenou diskusí, moderovanou (blogger schvaluje příspěvky) a zakázanou.

Veškeré příspěvky v rámci moderované anebo zakázané diskuse se zobrazují v redakčním systému. Zatím tyto příspěvky vidí pouze správci Brouzdej.cz, kteří také mohou příspěvek schválit. Později budou moci jednotliví bloggeři moderovat diskuse pod svými články. Jakmile je příspěvek čtenáře schválený, zobrazí se přímo pod článkem. Neschválené příspěvky čtenářů je možné hromadně vymazat. Stačí k tomu pouhé jedno kliknutí.

V tuto chvíli se tato novinka veřejně testuje. Postupně bude vylepšována tak, aby vycházela vstříci požadavkům zdejších bloggerů. Náměty a připomínky posílejte na známý e-mail blog(zavináč)brouzdej.cz.

| Radim Hasalík







ABC Brouzdej ; blog @ brouzdej.cz | Přihlásit se Vytvořil Pavel Ptáček © 2003 - 2005 ( o webu ) | Web neměří žádnou návštěvnost, ani nesbírá osobní údaje. Proto tady není cookie lišta.