Brouzdej.cz


Přečtěte si: všechno | články | krátce





Doporučujeme: vyhrajte reklamní USB flash disky podle vašeho vlastního návrhu.

Vážení spoluobčané!

Źijeme společně na této naší planetě Zemi, nyní experimentální planetě "0" jak stanovil Bůh dříve Nejvyšší, Pán, nyní Pán Ježíš Kristus, když ve stvoření vzniklo odpadnutí.

(Experiment vznikl před 30. miliony lety a dvěma roky.) Bylo nám dáno poučení, že "Historie je matkou moudrosti a života". Katastrof na Zemi a ve vesmíru bylo více když ve stvoření vzniklo odpadnutí a negativní stav. Bůh vždy začínal znova. Vypadá to tak, že nic nového není pod naším sluncem. Známá je zkáza Atlantidy. Zkoumání "temné hmoty" - antihmoty je velmi nebezpečné a stalo se tak i v Atlantidě, nyní i na naší planetě v USA a ve Švýcarsku. Škoda tolika peněz, které chybí jinde. Není to nic nového pod sluncem. Nachází se šťouralové i dnes co si říkají vědci a hrají si s velkým nebezpečím nejen pro planetu Zemi, ale pro celý vesmír. Právě proto Atlantida musela být včas zničena, protože tam opět byli nezodpovědní lidé, kteří rýpali do temné hmoty, čili antihmoty, kdy dochází ke kritickému okamžiku, když dojde k rozbití mřížky hologramu - programu vloženého Bohem Stvořitelem. To způsobí implozi (ne explosi), tedy propad veškeré hmoty do sebe a úplné zničení veškeré hmoty ve vesmíru.To by rozbilo mřížky v celém multivesmíru, tedy totální katastrofu. Ale byli zastavení a budou Bohem včas zastaveni. Nikoliv hromadnou zkázou jako dosud, ale Bůh Pán Ježíš Kristus přijal plán Spásy, který nabízí všemu stvoření. Kdo jej odmítne, tedy zůstane negativní, sám se tak odsoudí do neživota. Takoví nezodpovědní lidé - šťouzalové již více nebudou. To ukazuje, že plán spásy má širší význam a dopad, než je vztah k Bohu a lidem. Nezodpovědní sobečtí, namyšlení šťouralove jsou různí, ale všichni jsou negativní. Ale ještě zatím mají šanci. Bible je uznávána jako moudrá kniha knih a dává nám poučení. Odkazuji na knihu Daniel 5. kap. verš 25-28: "A toto je písmo napsané : Mene, mene tekel, ufarsin, totiž: Zčetl jsem, sčetl, zvážil a rozhoduji. Tento pak jest výklad. Mene, zčetl Bůh království tvé a ke konci je přivedl. Tekel zvážen jsi na váze a nalezen jsi lehký. Peres, rozděleno jest království tvé a dáno jest Médským a Perským." Dále v knize Zjevení Jana v kapitole 18., ve verších 1-4 je psáno: "Padl, padl veliký Babylon a stal se doupětem démonů. Vyjdi lide můj z něho a nemějte účast na jeho hřéších, aby vás nestihly jeho rány." Bůh stále koná a operace "Golgata" je jím inspirována a má pokračování. Zkušenost prokázala, že lidé mohou změnit své myšlení a rozhodnutí jen na základě své zkušenosti. Proto je to tak. Přeji Vám, aby jste nebyli shledáni "lehcí" a učinili dobré rozhodnutí. Jan

| poselstvi







ABC Brouzdej ; blog @ brouzdej.cz | Přihlásit se Vytvořil Pavel Ptáček © 2003 - 2005 ( o webu ) | Web neměří žádnou návštěvnost, ani nesbírá osobní údaje. Proto tady není cookie lišta.