Brouzdej.cz


Přečtěte si: všechno | články | krátce





Doporučujeme: vyhrajte reklamní USB flash disky podle vašeho vlastního návrhu.

Já jsem

Desatero duchovních principů, 1. princip:

Já jsem Pán Ježíš Kristus, tvůj Bůh v povšechnosti Lidského Božství i Božského lidství, kdo je tvůj Spasitel z negativního stavu a všech jeho zel a nepravd a KDO JE JEDINĚ TÍM MAJÍCÍM ABSOLUTNÍ MOC a absolutní schopnost tě vyvést ze zóny vymístění, z planety Nula a ze stavu otroctví do podmínek pozitivního stavu svobody, nezávislosti, lásky a moudrosti. (Jan 4,24: Bůh Duch jest a ti, kteří se k Němu v duchu modlí, v pravdě se k Němu musí modlit.) Budeš mít osobní, soukromý a intimní vztah jenom se Mnou, kdy Mne upozorníš na všechny své životní záležitosti, a nebudeš vzývat žádné jiné prostředníky či bohy pod žádnými jinými jmény.
Novou Boží přirozenost Pána Ježíše Krista lze vyjádřit takto:
Bůh, který je zdrojem všeho láskyplného, dobrotivého, čistého, pravdivého, spravedlivého - pozitivního, který je ve všem Absolutní, je Otcem i Matkou nikoliv tělesně, ale duchovně, v harmonii aspektů mužství i ženství, moudrosti i lásky, jsoucna a bytí,
tedy tento Bůh cokoliv činí tak sám ze sebe sebou ze svých Absolutních (výše uvedených) aspektů, vyzařuje do svého stvoření a stále koná vše progresivně lepší, nové. Protože vše takové vychází z něho, má všechno to pozitivní počátek v Něm a z něho život. Proto když řekl: Všechno činím nové i nové nebe i novou zemi i nového člověka, tak nejdříve učinil SÁM SEBE NOVÝM v Božském lidství a potom v Lidském Božstvi.
Přijal také nové jméno po fúzi - vpojení Ježíše Krista:
Pán Ježíš Kristus, což má tento význam: Pán je DUCH Boží nejniternější mysl a zdroj života,
Ježíš je dobro, vnitřní mysl,
Kristus je pravda, vnější mysl. V jedné sjednocené jediné nedělitelné Absolutní Boží mysli
v dobru a v pravdě Pána Ježíše Krista.
Kristus je pravda přirozená; Ježíš- duchovní; a Pán- nebeská pravda.Princip Ježíše Krista, neboli láska a dobro, je hlavou a životem takové nové církve.
Bůh, dříve Nejvyšší, Stvořitel, Hospodin, Pán, o kterém Ježíš Kristus hovořil jako o svém Nebeském Otci, nyní Pán Ježíš Kristus je ten, který jediný má tu Absolutní moc Stvořitele i Spasitele. Aby mohl tak osobně činit ve svém stvoření, potřeboval prostřednictvím svého Syna Božího i syna člověka Ježíše Krista přijmout Lidské Božství i předchozí Božské lidství. Učinil tak až když násilným, zločinným aktem ukřižováním byl ukončen lidský život Ježíše Krista, který byl čistý, bez viny a jako vítěz z Golgaty vstal z mrtvých a učinil potřebná opatření proti agentům pekel i v Nebi, kam pronikli s úmyslem svrhnout Boží vládu a zmocnit se všeho stvoření.
A učinil tak výjimečným, nutně utajeným jedinečným způsobem, když vpojil do sebe duši a tělo Ježíše Krista. Náročnost této operace lze pochopit, když tuto dokončil až před Vánoci roku 1987 od narození Ježíše Krista. Je to lidská neznalost, kterou vytvořili a udržují členové pekelné hierarchie v negativním stavu, která brání lidem poznat a přijmout Boží pravdu. Proto nám dal ku pomoci v této poslední době své Nové zjevení a Desatero duchovních principů. Dal také jeho prostřednictvím tu možnost a milost Boží, že můžeme, máme možnost mít osobní a
soukromý, důvěrný vztah se svým Bohem Pánem Ježíšem Kristem, abychom Jemu sdělili a upozornili jej na všechny své životní záležitosti a problémy. Abychom mohli být vyslyšeni, je třeba, aby náš vztah k němu Pánu Ježíši Kristu byl v souladu s ním a jeho Desaterem duchovních primncipů. (Jan)

| poselstvi







ABC Brouzdej ; blog @ brouzdej.cz | Přihlásit se Vytvořil Pavel Ptáček © 2003 - 2005 ( o webu ) | Web neměří žádnou návštěvnost, ani nesbírá osobní údaje. Proto tady není cookie lišta.