Brouzdej.cz


Přečtěte si: všechno | články | krátce





Doporučujeme: vyhrajte reklamní USB flash disky podle vašeho vlastního návrhu.

Stvoření

Kdo jsme: Desatero duchovních principů, 2. princip:

Je pouze jedna skutečnost v jsoucnu a bytí (stavu a procesu) - skutečnost pozitivního stavu. (Matouš 19,26 - JK řekl: U lidí je to nemožné, ale u Boha je všechno možné. Zjevení Jana 21,5: Aj, nové činím všechno.) Pozitivní stav je Absolutní přirozeností Pána Ježíše Krista - tvého Boha, kdož neustále vyzařuje tento stav do Svého Stvoření. Pan Ježíš Kristus - tvůj Bůh, jsa absolutní, ačkoliv je vždy přítomen ve Svém Stvoření, přesahuje však Své Stvoření ve všech ohledech a je víc než samotný pozitivní stav. Proto nic povahy pozitivní nemůže být odvozeno ze žádné části Stvoření, v žádné jeho formě, v žádném aspektu, ze žádné úrovně, žádného stupně, nýbrž pouze z Pána Ježíše Krista, který je víc než všechny ty části dohromady. Dopouštět se takového odvozování z jakékoliv části samého Stvoření je škodlivé a zraňující pro každého, kdo přijme tuto derivaci a ztotožní se s ní. Neseš následky takové separace (oddělení) a substituce (ustanovení), jakožto neseš i pozitivní následky jako výsledek svého poznání, přijetí a tvé identifikace skutečnosti, že jediným zdrojem pozitivního stavu a veškerého života je Pán Ježíš Kristus, který převyšuje všechny a všechno včetně Svého Stvoření.
Máš uctívat přímo pouze Pána Ježíše Krista a vyhýbat se ohavnosti uctívání produktů Jeho/Jejích tvůrčích snah. Výtvory takových snah se nikdy nemohou zaměnit za jejich Výrobce. (Tělesnost / Duchovnost. Matouš 15,7-9: Nadarmo mne ctí, učíc učení, jež jsou lidská.) Neboť já, Pán Ježíš Kristus, JSEM absolutně spravedlivý a milující Bůh, který ohraničuje existenci negativního stavu těch, kdo si učinili takové výtvory zdrojem svých životů, jenom na jeden časový cyklus, ale který poskytuje a dává všemožnou slast a radost Své Přirozenosti a pozitivního stavu na věky těm, kdo opětují Moji lásku a žijí v souladu s Mými duchovními principy.
Doba celkem 30 milionů let daná Bohem tehdy Nejvyšším těm vědcům - renegátům, pseudotvůrcům, aby prokázali, zda vzniklý negativní stav je dobrý, prospěšný a užitečný pro život, nebo zda není, skončila koncem roku 2012. Je prokázáno, že život v negativním stavu není dobrý, prospěšný a užitečný pro život, ale je velmi špatný, zlý. Pekelníkům se však podařilo lidi vystrašit lží o planetární katastrofě a tak je udržet ještě ve své moci. Pán Ježíš Kristus na to přijal své mimořádné opatření, ještě nám dal šanci, všem v negativním stavu: nabízí upřímné obrácení, konverzi, spásu a nový věčný pozitivní život v jeho Božím Království. Záleží na našem rozhodnutí pro Boží království, nebo proti němu pro negativní stav, který bude ukončen. Věřte, čiňte pokání a proste Pána Ježíše Krista v jeho nové Boží přirozenosti Lidského Božství i Božského lidství a v jeho novém odpovídajícím jediném jménu PÁN JEŽÍŠ KRISTUS.
Uctívání Stvoření místo Boha Stvořitele nyní Pána Ježíše Krista se týká všech možností u lidí. Není to uctívání jenom Archandělů, andělů, "svatých" lidí, ale i lidských autorit jako je Karel Marx, Vl. I. Lenin, nebo Baraca Obamy a podobně. Výtvory takových stvoření, lidí nelze zaměnit za jejich výrobce - Stvořitele. Proto Bůh dříve Nejvyšší, Stvořitel, nyní Pán Ježíš Kristus stanovil ten časový cyklus 30. milionů let, který skončil. A nyní se nejedná o novou potopu, nebo planetární katastrofu, ale o ukončení celého negativního stavu nejen na této planetě Zemi, ale v celé zóně vymístění v multivesmíru, který se sám odsoudil svými skutky do neživota, čili odejmutí života. Tedy se jedná o konečné naprosté ukončení negativního života těch, kteří odmítají nabídku nového života od Pána Ježíše Krista na základě upřímného obrácení s pokáním, přijetí konverze, spásy a nového
pozitivního života. Pán Ježíš Kristus čeká na nás, na naše rozhodnutí, ale nemůže čekat věčně z lásky ke svému věrnému stvoření. Jde o nejdůležitější rozhodnutí každého jednotlivého člověka. (Jan)

| poselstvi







ABC Brouzdej ; blog @ brouzdej.cz | Přihlásit se Vytvořil Pavel Ptáček © 2003 - 2005 ( o webu ) | Web neměří žádnou návštěvnost, ani nesbírá osobní údaje. Proto tady není cookie lišta.