Brouzdej.cz


Přečtěte si: všechno | články | krátce





Doporučujeme: vyhrajte reklamní USB flash disky podle vašeho vlastního návrhu.

PROBLÉM

(výpis z Nového zjevení Pána Ježíše Krista)

Problém lidí a všeho stvoření spočívá v odloučenosti a oddělenosti od BOHA jediného ZDROJE ŽIVOTA, LÁSKY, MOUDROSTI, MILOSRDENSTVÍ, ODPUŠTĚNÍ, DOBRA, PRAVDY, SVOBODY, ODPOVĚDNOSTI, PROZŘETELNÉ SPRAVEDLNOSTI. ZE SVÉ PŘIROZENÉ PODSTATY JE ABSOLUTNĚ POZITIVNÍ, JEDNOTA A JEDINOST, NEROZDĚLITELNÝ, DOKONALÝ VĚČNÝ SVATÝ.
Psáno je (Mt 6,33): Hledejte nejprve království Boží a jeho spravedlnost a toto vše vám bude přidáno. Vyjádřeno je to ve shrnutí Božích zákonů (Mt 22,37-40) První: Milovati budeš Pána Boha svého z celého srdce svého, z celé duše své a ze vší mysli své. Druhé: Milovati budeš bližního svého jako sebe samého. Opak znamená odloučenost, svévolné myšlení a jednání jako "Já si myslím, já chci". Neláska je sobectví - negativní neduchovní ego prosazující bezohledně vůči okolí a ostatním svoji negativní vůli odporující duchovním principům.. Horší je, když svoji inteligenci a znalosti využívá ve svůj prospěch, když lžou, klamou, kradou, omezují svobodu druhých, škodí, používají potom i násilí. Tak vznikl tento negativní stav a je udržován takovými lidmi, bytostmi. Ve své omezené sebestřednosti nechápou souvislosti a reálnou pravdu, vše mají převrácené. Bůh se svojí láskou a moudrostí nám dal i svobodu a odpovědnost za své myšlení a rozhodování. S tím souvisí i princip vyrovnání, tedy i následky. Když lidé Boha dříve Nejvyššího, Pána, nyní po vpojení Ježíše Krista do sebe a přijetí nové přirozenosti lidského Božství i Božského lidství a přijetí nového jediného jména PÁN JEŽÍŠ KRISTUS, když jej ODMÍTAJÍ, NEPOSLOUCHAJÍ, TAK DOPOUŠTÍ NÁSKLEDKY TYPICKÉ PRO NEGATIVNÍ STAV. A tak sami lidé jsou příčinou všeho horšího.
Aby negativní stav uspěl ve svých snahách, vymyslel zcela nový přístup a přitom se drží svých starých cest neřesti a šerednosti. Nový přístup negativního stavu je v přivlastnění metod a taktik pozitivního stavu jako: Uzdravovaní, niterní pouť, slova lásky a moudrosti, oslavování a kázání o Bohu (s rozmanitými jmény), ba dokonce i provádění všelijakých zázraků, jen aby zavedly na zcestí - je-li možno - i ty, kdo již přijali a měli co činit s idejemi Nového zjevení. Jde o převrácenost.
Je to nelehká situace pro všechny žijící na vaší planetě. Ale to je částí dohody a je to nutné pro úplné odhalení pravé povahy negativního stavu. Jak tedy lze ROZLIŠIT mezi pravými a nepravými zvěstmi či mezi pravdivými a falešnými duchovními rádci?
Jak již bylo řečeno, nemáme jinou metodu v přítomné době, než že se radí naslouchat velmi jemnému varovnému hlasu VLASTNÍ INTUICE, zda je V SOULADU S PÁNEM JEŽÍŠEM KRISTEM a opatrně prozkoumávat své pravé úmysly, s jakými přistupujete k těmto důležitým duchovním záležitostem a k procesu niterného putování. Také
lze se vší vírou, vážností požádat Pána Ježíše Krista o větší stupeň lásky, rozlišující moudrosti a o nadělení velmi bystré intuice se schopností ROZPOZNAT tyto situace včas, než dojde k polapení do pastí, nastrojených negativním stavem.
Jemné rozlišování vlastní intuicí je nejrozhodnějším bodem v procesu bezpečnostního prověřování. Znovu zde upozorňujeme: Pociťuje-li se sebenepatrnější stav nepohodlnosti, nesnáze, úzkostnosti, strachu nebo bolesti, nebo čehokoliv nepříjemného ať duchovně, duševně či tělesně, znamená to, že NEDOŠLO ke spojení s duchovními rádci/přáteli. (Může to mít souvislost s transformací.) Bez ohledu na to, co řeknou, jak se chovají a jak pěkné vypadají - i při téměř neprokazatelném pocitu nepříznivosti je možné/ jisté, že máte co činit s podvodníky. V podobných případech je třeba je odkázat k odebrání se na zvláštní místo, pro tento účel určené Pánem Ježíšem Kristem mezi pekly a mezisvětem duchů - tam se jejich stav ohodnotí a tam se jim dá možnost výběru pro, nebo proti Božímu království Pána Ježíše Krista

| poselstvi







ABC Brouzdej ; blog @ brouzdej.cz | Přihlásit se Vytvořil Pavel Ptáček © 2003 - 2005 ( o webu ) | Web neměří žádnou návštěvnost, ani nesbírá osobní údaje. Proto tady není cookie lišta.