Brouzdej.cz


Přečtěte si: všechno | články | krátce





Doporučujeme: vyhrajte reklamní USB flash disky podle vašeho vlastního návrhu.

Slovo Boží Pána Ježíše Krista

V negativním stavu a na této planetě se to stává horším a neustále horším a nejhorším.

Ve skutečnosti se to však pro pozitivní stav a pro členy pozitivního stavu na této planetě stává dobrým, velmi dobrým, lepším a mnohem lepším. Je to proto, že Pán Ježíš Kristus přivedl pozitivní stav do nejtěsnější blízkosti stavu negativního. To činí negativní stav horším a horším, ale zároveň to činí vše lepším pro členy pozitivního stavu poskytujíc jim schopnost a příležitost proniknout a napojit se do pozitivního stavu Pána Ježíše Krista (prostřednictvím jeho Nového zjevení a Desatera duchovních principů), čímž z něj získávají energie dobra, sílu, vitalitu, svěžest, rozhodnost, lásku, moudrost, ochranu, zabezpečení a péči. Aby však byli schopni využít tuto obrovskou příležitost, je třeba na straně čtenářů a praktikantů jeho slova - Nového zjevení vědomě, dennodenně – dvakrát, třikrát aktivně evokovat následující:
Ze své svobodné vůle a volby pokorně sloužím Pánu Ježíši Kristu a následuji Jej (Jeho/Ji - mužství + ženství) v Nové přirozenosti Lidského Božství a Božského lidství a praktikuji Jeho/Její Nové zjevení. Takový/taková ať jsem kvůli Pánu Ježíši Kristu, kvůli druhým, kvůli sobě a kvůli samotnému principu bez očekávání čehokoli na oplátku. Být takovým/takovou a číst i praktikovat Nové zjevení a Desatero duchovních principů je mou nejvyšší životní prioritou. Není nic důležitějšího v mém životě, než být takovým/takovou a konat vůli Pána Ježíše Krista. Vkládám vše ve svém životě – svého ducha, svou duši, své tělo, své problémy a nedostatky, své činy a všechny události svého života – do milosti a vůle Pána Ježíše Krista.
Staň se prosím Vůle Tvá Pane Ježíši Kriste na planetě Nula a také v mém individuálním životě a děkuji Ti, Amen .
Jsem členem pozitivního stavu Pána Ježíše Krista na této planetě Zemi/"0" a v tomto těle, abych konal/konala a byl/byla takovým/takovou, jak to (On/Ona) chce. Konat takto a být takovým je velkou výsadou a poctou a dává mně to velkou radost, potěšení, rozkoš, štěstí, naplnění, spokojenost a uspokojení, když konám Boží dílo a jsem takovým/takovou, jak Pán Ježíš Kristus chce, abych byl/byla. Dosahuji z milosti Boží na pozitivní stav a pronikám do něj, jsa/jsouc jím zcela obalen/obalena pod Boží ochranou, ostrahou a péčí. Zviditelňuji si, myslím, vidím a představuji si, že jsem obklopen/obklopena dvojitými zrcadly, která odrazí všechny možné útoky negativního stavu na mne, převracím ty negativní energie v pozitivní díky Tobě PJK s milosrdenstvím a odpuštěním, soucitem a vcítěním se, s láskou a moudrostí od Tebe a předávám ty pozitivní energie Tobě PJK pro pozitivní stav. Nic mně nemůže žádným způsobem a nijak zranit či ublížit díky Tvé lásce a milosti Pána Ježíše Krista. Hosana a díky Tobě na věky věčné, Amen.
Představte si kruh, v němž se v přítomné době nachází veškerý negativní stav. Dále si představte přímou linii reprezentující pozitivní stav, která přichází a obemyká ten kruh, čímž vytváří situaci intenzivní kondenzace uvnitř toho kruhu. Žádné nové ideje, které přichází z pozitivního stavu, nejsou již uvnitř toho kruhu k dispozici. Vzhledem k tomu jsou síly negativního stavu – nemajíce nic nového, co by k nim přicházelo – nuceny neustále recyklovat své staré vlastní ideje. Tímto procesem dochází k situaci stále větší a větší kondenzaci (vaření) uvnitř tohoto kruhu a následkem této intenzivní kondenzace se situace v něm stává víc a víc nesnesitelnou. Tímto faktorem se povaha negativního stavu víc a víc exponuje a stále víc lidí uvnitř toho kruhu transmogrifikuje - mění v agenty negativního stavu. Navíc si můžete vizuálně představit, že tím, jak se tato kondenzace v kruhu stane stále výraznější, budou někteří lidé vytlačeni či vypadnou ven z toho kruhu. Lidé tohoto druhu se stanou vhodnými pro konverzi do pozitivního stavu. Budou schopni porovnat vaše rozpoložení představitelů pozitivního stavu se svým mizerným stavem a začnou si klást otázku: „Proč já a proč ne oni ?“ Jeden z mnoha důležitých aspektů vašeho poslání v této zvláštní době je pomáhat těmto lidem. Máte se snížit na úroveň jejich chápání a pomalu, trpělivě, láskyplně a krůček za krůčkem je uvádět do Nového zjevení při dodržování principu svobody a odpovědnosti za život.. Prostředky Nového zjevení budou obráceni do pozitivního stavu a vyjmuti ze stavu negativního. Tito lidé jsou velmi důležití, neboť naplní požadovaný počet, potřebný pro ukončení negativního stavu a následnou eliminaci negativního stavu.
Jakmile kondenzace negativního stavu uvnitř toho kruhu který obklopuje negativní stav dosáhne takových proporcí, že bude před výbuchem takříkajíc jako „supernova“, negativní stav na vaší planetě na kratičkou dobu zvítězí. V okamžiku tohoto úplného vítězství vybuchne (řečeno symbolicky) jako spektakulární ohnivá koule a již ho nebude. Všichni jeho účastníci spolu se všemi jinými ve stvoření a jeho multivesmíru stanou před posledním Božím soudem pro tento cyklus času . A nastane nový čas a život bez negativního stavu v Božím Království Pána Ježíše Krista

| poselstvi







ABC Brouzdej ; blog @ brouzdej.cz | Přihlásit se Vytvořil Pavel Ptáček © 2003 - 2005 ( o webu ) | Web neměří žádnou návštěvnost, ani nesbírá osobní údaje. Proto tady není cookie lišta.