Brouzdej.cz


Přečtěte si: všechno | články | krátce





Doporučujeme: vyhrajte reklamní USB flash disky podle vašeho vlastního návrhu.

Dodatek

( výpis z dodatku Pána Ježíše Krista)

Před poznáním Nového zjevení a v několika, ale ne všech ohledech před tímto poselstvím jste byli pod vlivem nátlaků negativního stavu. Za této situace vědomé neznalosti skutečné Pravdy spočívala míra vaší odpovědnosti a zodpovědnosti ve faktoru toho, jak dobře jste nakládali s tím, co jste měli a znali v té době, a v jakém rozsahu jste si osvojili a přivlastnili to, co bylo pod nátlakem negativního stavu.
Nikdo, kdo není od Nového zjevení, nemá v této době přímý přístup k realitě pozitivního stavu Pána Ježíše Krista. Tato kondice byla zavedena nedávno, aby se dala negativnímu stavu možnost zvítězit na planetě Nula, aby bylo plně prokázáno, co se má a co se nemá volit.
Tím, že se nacházíte v tomto světě, je absolutně nevyhnutelné, že podléháte velmi často těmto negativním myšlenkám, pocitům, emocím a tomuto chování atd. Vaší povinností a odpovědností v tomto ohledu je rozpoznat tyto protivné negativní stavy a okamžitě se od nich distancovat tím, že je prostě odvrhnete jako vám nepatřící. Když pocítíte nevolnost, strach, zuřivost, či touhu, které nejsou v souladu s povahou pozitivního stavu, okamžitě se zastavte a řekněte si nahlas a jasně (to lze učinit ve vaší mysli potichu, jste – li obklopeni jinými lidmi), že toto není vaším rozpoložením či stavem nebo reakcí, ale že pocházejí a jsou z negativního stavu, a tudíž s nimi zcela a úplně nesouhlasíte. Následně pak vejděte při první příležitosti do nitra a očistěte se od všech možných z nich plynoucí zašpinění a zamoření.
Jste nabádáni, abyste přijali skutečnost, že různí členové Nového zjevení, jakož i kteříkoli jiní v tomto ohledu, mají odlišnou roli, odlišné pověření, poslání, odlišný osud atd. než vy sami. Takže slouží svým životem a příkladem nějakému důležitému účelu.
Z tohoto důvodu dříve, než k něčemu může dojít v příštím pozitivním časovém cyklu, musí být odstraněna všechna omezení, ohraničení, utajování, ignorování, nevědomí a co tam všechno máte v tomto ohledu. (Jde o odhalení a ukončení vlády pekelníků.) Tento krok vysvítá z prohlášení, učiněného ve Zjevení Ježíše Krista v Biblí Svaté v kapitole 21 verš 1: „A viděl jsem nové nebe a novou zemi, neboť první nebe a první země pominuly. A také moře již nebylo.“ Prosme Pána Ježíše Krista: "Přijď prosím Tvé Boží království."
Po nikom se nežádá, aby se něčeho vzdával, s výjimkou všech nátlaků negativního stavu a všeho, co komplikuje váš život, dělá jej obtížným, zatěžujícím, zamotaným, nezvládatelným, nešťastným a depresivním. Požádejte Pána Ježíše Krista, aby vám pomohl zbavit se všeho ve svém životě, co má tuto protivnou povahu, odmítněte negativní stav. Snažte se s pomocí Pána Ježíše Krista ustanovit náležitý a správný postoj ke každému a všemu a ve všech záležitostech svého života dle principů Nového zjevení a nového Desatera duchovních principů.

www.volny.cz/nove_zjeveni

| poselstvi







ABC Brouzdej ; blog @ brouzdej.cz | Přihlásit se Vytvořil Pavel Ptáček © 2003 - 2005 ( o webu ) | Web neměří žádnou návštěvnost, ani nesbírá osobní údaje. Proto tady není cookie lišta.