Brouzdej.cz


Přečtěte si: všechno | články | krátce





Doporučujeme: vyhrajte reklamní USB flash disky podle vašeho vlastního návrhu.

ZKOUŠKA

Milí přátelé, k dalšímu textu musím přidat následující upozornění:

Andělé existují, ale jsou pozitivní od Boha (nyní v nové své přirozenosti Lidského Božství i Božského lidství s odpovídajícím novým jediným jménem) Pána Ježíše Krista, nebo to jsou padlí andělé z pekel jak o tom psal Izaiáš ve 14. kapitole, od 12. verše a Ezechiel ve 28 kap. od 13. verše. V Žalmu kap. 33, v. 4. je psáno: "Nebo pravé je slovo Hospodinovo a všeliké dílo jeho je stálé" a Izaiáš předal Boží slovo: "...proto poznáš pravím, v ten den, že Já jsem tentýž který mluvím, aj, přítomen budu." V listu Židům v k. 2., v.18 je psáno "Nebo že sám trpěl, byv pokoušen, může také v pokušení trpícím pomáhati." Ano, Bůh je stále tentýž, stále koná všechno nové a lepší. Když vzniklo od Něho odpadnutí a nepřátelství, přijal ve svém Synu Božím a synu člověka v Ježíši Kristu plán spásy. Přítomností svého Ducha Božího v něm přijal Božské lidství, dal se poznat a přinesl světlo Boží pravdy do velké duchovní temnoty, později zapsané apoštoly v Bibli. Také ve Zjevení Jana v k. 21, ve v.27 je psáno: "A nevejde do Božího království nic poskvrňujícího a lež, než toliko ti, kteří jsou zapsáni v knize života Beránkova." V knize Amose v k. 3., v.7. je psáno: "Nečiní zajisté Panovník Hospodin ničeho, leč by zjevil tajemství své služebníkům svým prorokům." Ano, je stále tentýž, stále koná vše lepší a také učinil sebe novým, lepším, ve všem je první i poslední. Po vzkříšení Ježíše Krista jedinečným, před pekelníky i lidmi nutně utajeným, náročným, postupným způsobem vpojil do sebe Pána duši a tělo Ježíše Krista. S duší přijal jeho osobní poznání a zkušenosti z tohoto lidského života i z ukřižování ke spravedlivému Božímu soudu a tělem Ježíše Krista zastínil ze sebe vyzařovanou mocnou energii ve vysokých frekvencích, aby když vejde do stvoření, které má nízké frekvence, aby nedošlo k anihilaci a usmrcení stvoření. Díky nové přirozenosti vstoupil do všeho stvoření ve veškerém jsoucnu a bytí a všechno jsoucno a bytí je v Něm, včetně celého negativního stavu, pekel i této experimentální planety Země - "0", aby spasil ty, kteří v Něho věří, odmítají negativní stav a chtějí vejít do Božího království. Proto nám dal ku pomoci a uvedení do pravdy své Nové zjevení a nové Desatero duchovních principů, které je "jedinou pravou základnou vztahů člověka k Pánu Ježíši Kristu, k ostatním a sami k sobě. Svým obsahem, významem, kvalitou a náležitým uplatňováním je Desatero duchovních principů JEDINOU pravou základnou, na níž se může budovat jakýkoliv vztah. Jsou to jediné naprosto opravdové stavební kameny, na nichž se jakýkoliv smysluplný, naplňující a uspokojivý vztah může vyvíjet a ustanovit."

Ďábel, Lucifer i Satan popírá, pomlouvá a nenávidí našeho Boha, protože je jeho odpůrce a nepřítel. Lidé, kteří odmítají a zamítají svého Boha v novém jménu, původního Stvořitele zdroje života i Spasitele, tak ti se stali zajatci temnot a zla, žijí a konají pod jejich vládou ať vědomě či nevědomě. Ten zlý nejen pomlouvá Boha i nás, také je původcem negativních změn. (Daniel 7,25.) Intrikuje, staví, žene lidi proti sobě, je původcem utrpení, trápení a bojů. Naplánoval i třetí světovou atomovou válku k dosažení svých cílů. Boží slovo zneužívá a využívá, vytrhuje ze souvislostí a dává falešný výklad. Klame, svádí, je lhář a vrah, dělá vše pro to, aby lidé nepatřili Bohu, ale jemu původci zla, nebo aby byli mrtví. Využívá k tomu nepravdivá učení a falešné náboženské výklady. Zneužívá své síly a moci, zvlášť spiritismus, sugesci a magii. Jeho démoni berou na sebe podobu mrtvých (se kterými žili a proto je dobře znají) a věrně je napodobují. Podněcují tělesné požitkářství, smyslnost a žádosti, nabízí nepravdivé, převrácené názory a úpadkovou zábavu, jen aby lidé nepřemýšleli, ale patřili jemu. Ďábel zná naše slabosti, sklony a hříchy a také je využívá. Navíc vytváří situace i příležitosti, aby podnítil a uspokojil naše lidské pudy a sklony a tak nás svedl k hříchu. Vše převrací: čisté vydává za nečisté, dobré za zlé a naopak zlé za dobré. Je zvrhlý, nenávistný, agresivní egoista, původce bídy, válek, utrpení, totalitní, fašistický vládce a přitom používá Boží způsob, mluví o lásce, dobru, pomoci, míru a podobně. Lásku zaměňuje sobectvím, svobodu svévolí a podobně. Nečiní rozdíl mezi nejušlechtilejším, nejčistším a mezi opačným, nejzkaženějším, hříchem, mezi spravedlností a nespravedlností, mezi dobrem a zlem. Vede jakoby k dobrému, k nápravě špatnými, zlými prostředky. Cílem je však jeho vítězství a vláda.

Již v Bibli Ježíš Krisus řekl jak je psáno v ev. Jana, 14. kap., verš 6.: "Já jsem ta cesta, pravda i život. Nikdo nepřichází k Otci než skrze mne." Úklady a nebezpečí je veliké a proto se máme vyvarovat nebezpečných úkladů a poslouchat nyní Pána Ježíše Krista, jak je psáno již ve 14. a 15. kapitole Janova evangelia, ale celá nám poskytnutá současná pravda je v Novém zjevení.
Ještě nám všem členům negativního stavu včetně pseudotvůrců a pseudovládců nabízí možnost obrácení s upřímným pokáním, konverzi, spásu a nový pozitivní život. Ale ten, kdo odmítá jeho novou přirozenost, jméno a spásu, ten se sám odsuzuje do neživota a stane se tak při posledním Božím soudu.
Kvůli vašim problémům a překážkám jsem začal dělat nejnutnější výpisy z Nového zjevení. Nyní je však důležitější osobní rozhovor a odpovědi na otázky.

Jan www.suda.jan@seznam.cz
http://www.brouzdej.cz/blogy/poselstvi

| poselstvi







ABC Brouzdej ; blog @ brouzdej.cz | Přihlásit se Vytvořil Pavel Ptáček © 2003 - 2005 ( o webu ) | Web neměří žádnou návštěvnost, ani nesbírá osobní údaje. Proto tady není cookie lišta.