Brouzdej.cz


Přečtěte si: všechno | články | krátce





Doporučujeme: vyhrajte reklamní USB flash disky podle vašeho vlastního návrhu.

DOBA BOŽÍCH ŽNÍ

Nejedná se o zdejší zemědělské práce, ale o Boží Pána Ježíše Krista (v jeho nové Boží přirozenosti lidského Božství i Božského lidství a jediném novém Božím jménu) dílo rozsévače a hospodáře, který ve žních sklízí úrodu.

Prostřednictvím apoštola Jana Ježíš Kristus řekl: "Já jsem ten chléb života" ( Bible, evangelium Jana kap. 6., verš 35). On je ten "Král Králů a Pán Pánů". V ev. Matouše kap. 13., ve verších 38 až 40 tehdy Ježíš Kristus řekl: "Pole jest tento svět, dobré símě jsou synové Božího království, ale koukol jsou synové toho zlostníka. A nepřítel, který rozsívá koukol jest ďábel, ale žeň jest skonání světa a ženci jsou andělé. A proto, jak vytrhávají koukol a ohněm spalují, tak bude při skonání tohoto světa", což jest podobenství, přirovnání nám k dobrému rozhodnutí. Pro současnost nám dal ku pomoci své Nové zjevení a v 19. kapitole píše: " Pokud existuje stav separace a izolovanosti od Boha a jeho pozitivního stavu, existuje i negativní stav. Je to životem negativního stavu. Prvním krokem v procesu eliminace negativního stavu je odstranění lidské odloučenosti a oddělenosti od Boha pomocí transformace a obdarování lidských tvorů takovým typem života, který by vedl k sjednocení a jednotě. Sjednocené elementy v nové Absolutní přirozenosti Pána Ježíše Krista tento proces nyní umožňují.
Při pohledu na tato fakta, krátce zjevená v této kapitole, je zřejmé, že lidský život je dočasným a přechodným děním. Je-li jednou eliminován negativní stav, nezbude nic, co by napájelo trvání lidského života. Vždyť lidští tvorové a jejich život jsou produktem negativního stavu. Všichni lidští tvorové, kteří ještě budou přítomni na planetě Nula v době konečného eliminování negativního stavu (BUDE-LI tehdy život v jakékoliv formě a stavu vůbec ještě zjevný na vaší planetě budou-li po smrti) i budou-li kdekoliv a v jakémkoliv čase jinde (v údobí přidělených tří let), budou se účastnit POSLEDNÍHO SOUDU. Tenkrát se jim poskytne možnost konečné volby, zda konvertovat do pozitivního stavu a zanechat za sebou typický lidský život, anebo přestat být a existovat na věky. (Jan)

| poselstvi







ABC Brouzdej ; blog @ brouzdej.cz | Přihlásit se Vytvořil Pavel Ptáček © 2003 - 2005 ( o webu ) | Web neměří žádnou návštěvnost, ani nesbírá osobní údaje. Proto tady není cookie lišta.