Brouzdej.cz


Přečtěte si: všechno | články | krátce





Doporučujeme: vyhrajte reklamní USB flash disky podle vašeho vlastního návrhu.

Lidem pro dnes

Humanistická a mírová hnutí získávají lidi dobré vůle, aby se nejen informovali, ale i organizovali v zájmu pozitivních úmyslů, což může být dobré, protože žijeme v nejtěžší a nejhorší době konce tohoto negativního světa.

Tento negativní svět je stále horší a horší a vede jedině ke katastfově a záhubě. Zdá se, že to jsou příliš silná slova, ale opak je pravdou. Může je správné slovo.

Rozhodující je totiž poznání - znát celou pravdu a to nejen část, jen tu základní. Žel, lidští myslitelé většinou zůstali na půli cesty, i když například uvěřili v Boha Stvořitele a Spasitele, protože neznají příčiny, souvislosti a následky a další vývoj. Zajisté je dobré pokoušet se o nápravu sociální a politickou. Souvztaží to s nutností odmítnout, zavrhnout tento negativní stav. Příkladem toho byla snaha vybudovat socialistickou, nebo někdy i komunistickou společnost, ale jak víme, dopadlo to špatně vinou samotných lidí. Proč? Karel Marx je uznávaný vědec, který odhalil příčiny a následky sobeckého přivlastňování nadhodnoty, ale podlehl svodu násilí a diktatury. Sice v Bibli je psáno, že ďábel obchází kolem hledaje, koho by "sežral" - svedl a využil. Ale o co jde?

Kdysi asi před dvěma tisíci lety Syn Boží a syn člověka Ježíš Kristus nemohl lidem říci více pro jejich velkou duchovní temnotu - negativní stav, který způsobili původní relativně dokonalí lidé - vědci Bohem velmi obdarovaní. Kteří zpychli, postupně se od Boha který je zdrojem života a všeho dobrého a pozitivního, se oddělili a zfabrikovali tyto lidi, od Boha (tehdy Nejvyššího - Pána) naprosto oddělili a jimi ovládají, tedy zvrhlým, převráceným stvořením - pseudotvůci. Takže lidé neznalí, neb atheisté pod vlivem bezbožných pseudotvůrců a pekelníků nedbalí Božího slova a varování nebyli a nejsou schopni sami bez Boha učinit, dosáhnout něčeho lepšího, pozitivního.
Bůh dříve Pán, Ježíšem Kristem nazývaný Nebeský Otec přijal plán spásy lidí a všeho stvoření v multivesmíru prostřednictvím Ježíše Krista. Lidé znají jen první část toho plánu prostřednictvím Bible. Další částí Božího plánu bylo spojit fúzí duši a tělo Ježíše Krista se sebou Pánem (dříve Nejvyšším a pod různými jmény), přijmout tak novou Boží přirozenost Lidského Božství i Božského lidství a odpovídající nové jediné jméno Pán Ježíš Kristus. (Protože Ježíš Kristus byl čistý a nevinný, vstal z mrtvých, učinil opatření v pekle a z Nebes vyhnal pekelníky a tak zajistil, že náročná, složitá fúze nebude napadena.) Přijetím duše Ježíše Krista přijal Pán jeho osobní zkušenost z lidského života včetně ukřižování pro spravedlivý poslední Boží soud. Tělem Ježíše Krista zastínil ze sebe vyzařovanou mocnou Boží energii o vysokých frekvencích a zářivé bílé světlo, aby když vejde do stvoření aby jej spasil, aby nedošlo k anihilaci a usmrcení stvoření. (Anihilace je zánik částice nebo kvazičástice, její přeměnou na jiné částice, při srážce částice s antičásticí přeměna ve dva fotony.) Třetí částí plánu spásy je ukončení tohoto zlého, negativního stavu. Je o tom všem podrobněji psáno v Novém zjevení Pána Ježíše Krista. V podstatě jde o postupné, velmi složité a náročené Boží opatření, které respektuje Boží principy, zejména princip svobody a odpovědnosti za život.

Zjednodušeně řečeno je to na nás na lidech pro co se rozhodujem. Ne že my čekáme na zázrak, ale Pán Ježíš Kristus čeká na nás. ( Odkaz na Nové zjevení: www.volny.cz/nove_zjeveni )
Přeji Vám, všem lidem pochopení, přijetí pravdy, dobré a pozitivní rozhodnutí a všechno nejlepší od Pána Ježíše Krista. Jan

| poselstvi







ABC Brouzdej ; blog @ brouzdej.cz | Přihlásit se Vytvořil Pavel Ptáček © 2003 - 2005 ( o webu ) | Web neměří žádnou návštěvnost, ani nesbírá osobní údaje. Proto tady není cookie lišta.