Brouzdej.cz


Přečtěte si: všechno | články | krátce





Doporučujeme: vyhrajte reklamní USB flash disky podle vašeho vlastního návrhu.

Jak dnes

Nejvyšší, nyní Pán Ježíš Kristus již nemůže tolerovat pošetilé chování mnoha svých pozemských dětí.

Samy na sebe přivolávají trest, který bude mít ten smysl, že se obrátí, jejich srdce budou vyčištěna a že bude zastaven proces rozkladu a ničení všeho dobrého, co ještě na této planetě zbylo. Tento proces bohužel dospěl již tak daleko, že není možný návrat k původnímu, lepšímu stavu, a proto neexistuje jiná varianta, než tento zhoubný proces zastavit.“
Lidé jsou tak tvrdohlaví a někteří jednají tak nesmyslně, že přivedou do záhuby sami sebe i druhé. Jak by člověk mohl v tomto případě mluvit o něčem jiném než o smrti. Stále ještě existuje naděje a záchrana. Naše neštěstí je v tom, že náš rozum a pýcha je ve stálém konfliktu s tím niterným srdcem. Proti nesprávnému postoji a učení stojí pravá cesta očisty a osvobození od omylů, pýchy, hrdosti a všeho negativního, což se skládá z malých kroků, tedy pozvolného očišťování, kousek po kousku, krůček po krůčku.
Tvrdost zla, která způsobila mnoho bouřících se lidí, narazí na odpor; trpělivost a utrpení spravedlivých jí budou postaveny do cesty. To porazí hřích, cestu nepravosti. Postavit nátlak proti nátlaku, násilí proti násilí, zlo proti zlu, by zlo nevyhladilo, nýbrž vytvořilo příznivé podmínky pro další nadvládu zla, tak, jak se to odedávna děje na Zemi. Stále zde hrozí katastrofa na této planetě, která by ohrozila i okolní vesmír. Proto tolik záleží na našem myšlení, rozhodování a jednání.

Cesta spravedlnosti je v lásce, poznání a Boží prozřetelné spravedlnosti. To negativní zlé síly působí zlo a násilí, ale jestliže vyprovokují násilí, bude to hřích, jejich vina - negativita těch, kdo jsou původci, což přinese odplatu prozřetelné spravedlnosti.
Kdyby se Boží pozitivní vojsko bezprostředně vložilo do záležitostí naší planety, vytvořili by tím ještě vážnější komplikace. Znáte jenom část tohoto problému; v tomto případě by skutečně museli zasáhnout násilím, aby vynutili spravedlivé rozdělování hodnot, a při tom by byli nuceni vložit se i do zdejších válečných operací. Všechno by se změnilo. Byli by zataženi do řetězce nenávisti a násilí, které panují na Zemi, a i oni by se stali násilníky, což by bylo špatné a prodloužilo řešení. Naproti tomu universální zákony jsou vytvořeny tak, že jsou sto všechno zlo, které je v člověku, cestou trpělivosti, lásky a moudrosti jednou provždy vyhladit. Zlo negativního stavu musí být odhaleno a lidé, kteří touží po dobru mají to negativní zlo odmítnout. Všichni, kteří trpí nespravedlivě, touží po dobru a spravedlnosti v souladu s Nejvyšším - Pánem Ježíšem Kristem, budou potom nesčíslněkrát více odměněni, než si dovedou představit. Neboť ON nás všechny miluje a připravuje pro milující všechno nové a lepší.

Proto, abyste mohli duchovně přežít lidský život, musíte se odpoutat od tohoto faktoru, vlastního lidského života (odmítnout tento negativní systém a stav). Než lidští tvorové budou schopni vkročit do nebe, musí projít poněkud zdlouhavým procesem změny struktury, přestavby, obnovy, vzkříšení a genetické i duchovní transformace, aby se mohla od nich odstranit ta typická lidskost. Až se toto provede, mohou pak učinit další. Ale pak již nic z typického lidského života v nich nezůstane. Nyní ať je známo, že sledováním těchto procedur můžete značně zkrátit dobu, potřebnou pro zdlouhavý proces transformace.

| poselstvi







ABC Brouzdej ; blog @ brouzdej.cz | Přihlásit se Vytvořil Pavel Ptáček © 2003 - 2005 ( o webu ) | Web neměří žádnou návštěvnost, ani nesbírá osobní údaje. Proto tady není cookie lišta.