Brouzdej.cz


Přečtěte si: všechno | články | krátce





Doporučujeme: vyhrajte reklamní USB flash disky podle vašeho vlastního návrhu.

PROBLÉMY VĚŘÍCÍCH

(výpis z Nového zjevení Pána Ježíše Krista)

Musíte si uvědomit, že došlo k úžasné duchovní revoluci v pojímání Přirozenosti Nejvyššího, jenž se stal Pánem Ježíšem Kristem .
Musíte si zapamatovat velmi jasně, že jenom Pán Ježíš Kristus, dříve zvaný Nejvyšší, Pán, může zahájit jakýkoliv proces v čemkoliv či v komkoliv. Vyřešení našich problémů se docílí určitými duchovními procedurami danými v Novém zjevení. Ten, kdo má potíže s přijetím idejí Nového zjevení a kdo není ochoten provést nutné změny ve vlastních názorech, filosofickém myšlení, náboženství a systémech víry, dále postoupit nemůže. Rozhodne-li se přece jen kráčet dál, bez přijetí Nového zjevení, končí tím, že se dostane do kontaktu s negativními duchy, kteří budou prohlašovat, že jsou Pánem Ježíšem Kristem a opravdovými duchovními rádci. Tito podvodníci s úmyslem polapit vás do pasti své pseudo-duchovnosti nebo upevnit tu vaši, zajdou až tak daleko, že vám budou předpovídat budoucnost a ujistí vás, že skutečně dojde k událostem přesně tak, jak bylo řečeno. Může být lepší způsob, jak někoho svést Zajisté jsou schopni vyčíst vše z vašeho minulého života či životů v předešlých dimenzích a nastínit úspěšné vyřešení všech s nimi souvisejících problémů, jakožto i nabídnout uzdravení s velmi pěknými a pozitivními výsledky. Je nám teď jasné, že takové výdobytky je velmi těžko hanit nebo je prohlásit, že pocházejí z negativního stavu či jsou dílem zlých duchů.
Většina lidí však pohodlně zapomíná, že při nynějším pojímání přirozenosti Pána Ježíše Krista a JehoJejího Nového zjevení, nebojuje se o NIC JINÉHO, než ZNEMOŽNIT přijetí těchto zjevených skutečností.
Aby negativní stav uspěl ve svých snahách, vymyslel zcela nový přístup a přitom se drží svých starých cest neřesti a šerednosti. Nový přístup negativního stavu je v přivlastnění metod a taktik pozitivního stavu Uzdravovaní, niterní pouť, slova lásky a moudrosti, oslavování a kázání o Bohu (s rozmanitými jmény), ba dokonce i provádění všelijakých zázraků, jen aby zavedly na zcestí - je-li možno - i ty, kdo již přijali a měli co činit s idejemi Nového zjevení.
Je to nelehká situace pro všechny žijící na vaší planetě. Ale to je částí dohody a je to nutné pro úplné odhalení pravé povahy negativního stavu.n Jak tedy lze ROZLIŠIT mezi pravými a nepravými zvěstmi či mezi pravdivými a falešnými duchovními rádci
Jak již bylo řečeno, nemáme jinou metodu v přítomné době, než že se radí naslouchat velmi jemnému varovnému hlasu VLASTNÍ INTUICE v souladu s Pánem Ježíšem Kristem a opatrně prozkoumávat své pravé úmysly, s jakými přistupujete k těmto důležitým duchovním záležitostem a k procesu niterného putování nebo k duchovní hypnoterapii. Také se vší vírou, vážností požádat Pána Ježíše Krista o větší stupeň lásky, rozlišující moudrosti a o nadělení velmi bystré intuice se schopností ROZPOZNAT tyto situace včas, než dojde k polapení do pastí, nastrojených negativním stavem.
Jemné rozlišování vlastní intuicí je nejrozhodnějším bodem v procesu bezpečnostního prověřování. Znovu zde upozorňujeme Pociťuje-li se sebenepatrnější stav nepohodlnosti, nesnáze, úzkostnosti, strachu nebo bolesti, nebo čehokoliv nepříjemného ať duchovně, duševně či tělesně, znamená to, že NEDOŠLO ke spojení s duchovními rádci. Bez ohledu na to, co řeknou, jak se chovají a jak pěkné vypadají - i při téměř neprokazatelném pocitu nepříznivosti je jisté, že má co činit s podvodníky. V podobných případech je třeba je odkázat k odebrání se na zvláštní místo, pro tento účel určené Pánem Ježíšem Kristem mezi pekly a mezisvětem duchů - tam se jejich stav ohodnotí a tam se jim dá možnost výběru.
Pozitivní Duchovní rádci mužského a ženského pohlaví představují rovnost, jednotu, jednotnost, harmonii, ucelenost a duchovní spojení čili manželství duchovních principů femininity a maskulinity neboli lásky a moudrosti, dobra a pravdy, pozitivních skutků a víry, objektivnosti a řádnosti, spravedlnosti a soudu, skromnosti a poníženosti, nevinnosti a pokory, vůle a rozumu, citů a inteligence, emocí a logiky, intuice a rozumovosti, úmyslů a činů, jakož i všech jiných atributů, vztahujících se k jejich reprezentaci. Jsou zde s vámi, aby vám dali pocit smyslu pro tyto zásady a aby vám pomohli brát je plně na vědomí a začít s procesem sjednocení těchto principů ve vašem životě. Proces sjednocování je však funkcí dalšího kroku.
Minimálním požadavkem - bez něhož není možný žádný duchovní vývoj a žádná integrace - je přítomnost dvou pozitivně proměněných stínů, jednoho muže a jedné ženy, jedné prvotní ženské duchovní rádkyně, jednoho primárního mužského duchovního rádce a jednoho z nejvyšších duchovních poradců. Nad tyto minimální požadavky neexistují žádná ohraničení.
V dalším stupni pokročení dochází k setkání s vlastním Nejvyšším duchovním rádcem - Pánem Ježíšem Kristem. Toto je nejrozhodnější krok ve všech ohledech. Je to také nejcitlivější krok, co se týká bezpečnosti. Zde budou pekla co nejusilovněji zatarasovat cestu k náležitému uznání a přijetí pravé Nové přirozenosti Pána Ježíše Krista. Co největší počet podvodníků může se ukázat během tohoto kroku. Musíte být připraveni použít svou intuici při prověřování každé pídě cesty v procesu setkávání se s Pánem Ježíšem Kristem. Slyšíte-li slova jsem Kristus, já jsem Ježíš, jsem Bůh, jsem Nejvyšší, jsem Pán, já jsem Ježíš Kristus, jsem Jehova a jiné podobné výrazy, pak si můžete být jistí, že nejste ve spojení s pravým Pánem Ježíšem Kristem. Slyšíte-li však slova Jsem Pán Ježíš Kristus, NEZNAMENÁ to vždy nutně, že se jedná o pravého Pána Ježíše Krista, (že to může být jen slovní vyjádření, nikoliv duchovní). Nicméně postupně, ač ne hned, začnete se cítit hůř a ukáží se všelijaké podivné duchovní, duševní a tělesné symptomy. V tomto bodě již musíte vědět, oč běží a je na čase učinit nápravu.

| poselstvi







ABC Brouzdej ; blog @ brouzdej.cz | Přihlásit se Vytvořil Pavel Ptáček © 2003 - 2005 ( o webu ) | Web neměří žádnou návštěvnost, ani nesbírá osobní údaje. Proto tady není cookie lišta.