Brouzdej.cz


Přečtěte si: všechno | články | krátce





Doporučujeme: vyhrajte reklamní USB flash disky podle vašeho vlastního návrhu.

Bože, chraň nás od VyHulených!

Už se z toho začíná stávat tradice. S každou začínající sérií VyVolených se odkudsi vynoří houf moralistů a ochránců "správného vkusu", kteří v diskuzích po celém netu nad tímto pořadem bědují. A za tu dobu, co VV sleduju, jsem nenašel tak snaživého "ochránce", než je jakýsi ďArtagnan z diskuzí na bleskově. Pro osvěžení nabízím jednu ochutnávku:

To já bych nejraději vypráskal z toho kurníku všechny ty VyHulené zoufalce s IQ vydlabané tykve a byl by od té úchylárny pokoj. Bože, lidičky vzpamatujte se!! Máte zapotřebí tuhle subkulturu sledovat? Já si myslím, že existuje spousta daleko hodnotnější zábavy než tenhle blinec. Zamyslete se nad sebou. Jsme národ s velice bohatými kulturními tradicemi a podle mně nemáme zapotřebí utrácet čas takovými kreténismy. Já kdybych bydlel v Práglu tak si zajdu do Národního divadla nebo do Rudolfina, ale nikdy bych nesledoval tenhle brainwashing. Holt dnes je doba taková, že kreténismy prostupují komerční televize, proto sleduji jen ČT. Novu nesleduji už cirka 10 let a teď jsem přestal kvůli VyHuleným sledovat i Primu, páč mě namíchla a to silně. Bože, chraň nás od čtvrté série. Ovšem uvažuju o tom, že až skončí VyHulení tak se k té Primě zase vrátím. Má přeci jen daleko vyšší úroveň než TV Ho@vn@. Jinak bavte se u tohoto paskvilu na kulturu dobře vy kulturní ubožáci, kteří to sledujete. Je mi vás moc a moc líto.

Zdroj zde. ďArtagnanův příspěvek si můžete dohledat v diskuzi pod článkem.

| Palecek







ABC Brouzdej ; blog @ brouzdej.cz | Přihlásit se Vytvořil Pavel Ptáček © 2003 - 2005 ( o webu ) | Hostováno u FORPSI | Doporučujeme: webmaster tools