Brouzdej.cz


Přečtěte si: všechno | články | krátce





Doporučujeme: vyhrajte reklamní USB flash disky podle vašeho vlastního návrhu.

Jaký asi bude Borat?

Tento týden by měl v českých kinech odstartovat Borat. Prý je to hrozná sranda, prý je to všelijak nekorektní, prý je to i dojemný, prý je to hodně originální, prý je to revoluce ve filmu a hlavně je to prý film, který budou milovat jenom inteligentní a mladý lidi!

Sem o filmu čet nějaký recenze. (Pozor. Nečtěte recenze v lidovkách a idnes, jsou tam spoilery.) Zaujal baldachýn, teda krom toho, že ho prý budou milovat jenom ti inteligentní a mladí, tak prý, že Borat je vlastně v jádru dobrý člověk. To mě zaujalo. Takže nejenom že je to pro inteligentní a mladý lidi, ale ještě k tomu je to taky o DOBRU! Už teď z toho mám komplexy.

Už teď si představuju, jak se bude celé kino řehtat tomu inteligentnímu humoru a já na to budu jenom nechápavě civět, a úplně nejhorší bude, až se ti inteligentní lidi začnou dojímat a uvědomovat si, že ten Borat je vlastně dobrák od kosti. To už budu asi úplně v kelu a radši hned z kina vypadnu jako první, aby na mě nikdo nezpozoroval ty pohoršující grimasy totálního tupce, aby mě ti inteligentní a hodní lidi ještě někde za rohem nezkopali do krychličky.

No, ale nebudu malovat Borata na zeď. Až film uvidím, tak podám hlášení obšírnější. Zatím páček.

| Palecek







ABC Brouzdej ; blog @ brouzdej.cz | Přihlásit se Vytvořil Pavel Ptáček © 2003 - 2005 ( o webu ) | Hostováno u FORPSI | Doporučujeme: webmaster tools