Brouzdej.cz


Přečtěte si: všechno | články | krátce





Doporučujeme: vyhrajte reklamní USB flash disky podle vašeho vlastního návrhu.

Česká televize plánuje uvedení nových pořadů

Zůstat v popředí a předčit komerční televizní stanice, to je směr, kterým se veřejnoprávní televize chce začít ubírat. Proto se také odpovědní lidé rozhodli zavést nové změny v programu.

"V současné době se potýkáme s nízkou sledovaností, proto jsme se rozhodli uvést některé úspěšné pořady a soutěže na obrazovku obou kanálů České televize," upřesnil tiskový mluvčí celou situaci a dále dodal, že nebude zatím poskytovat bližší informace o nových pořadech: "Vše se divák dozví včas z televizních obrazovek". I přesto se redakci podařilo získat seznam některých připravovaných pořadů včetně jejich obsahu a vysílacího času.

Tak například v pondělí ve 20:00 je pro diváky nachystána ve světě populární soutěž Chcete být chudákem?. Bohatý divák nejprve zavolá na placené telefonní číslo, zodpoví několik otázek a poté je pozván do televizního studia na natáčení pořadu. Princip soutěže je podobný hře "Chcete být milionářem?", ovšem s tím rozdílem, že za každou správnou odpověď je soutěžícímu odečtena příslušná částka z jeho bankovního účtu. Při špatné odpovědi se z účtu soutěžícího strhává dvojnásobek, na rozdíl od "milionáře" však může soutěžící pokračovat dál až do úplného zabavení svého majetku. Posledním českým soutěžícím byl podle našich informací mediální magnát Vladimír Železný, jehož majetek se postupně ztenčuje, a naposledy mu byl zabaven dům Zlatá husa. "Doslova jsem tomu propadnul," vyjádřil své dojmy po natáčení posledního dílu soutěže v pátek 31.8. Železný a jedním dechem dodává: "budu v tom pokračovat i nadále.".

Další změnu zaznamená pořad Chcete mě?, který doposud nabízel hodným lidem zvířátka z útulku. Získali jsme záznam pořadu a v celé redakci zavládlo velké překvapení. Posuďte sami: "Dnes vám představíme tři roztomilé tvorečky, Václava Klause, Miloše Zemana a Jana Kavana. Václava Klause našly děti uvázaného nedaleko poslanecké sněmovny k lavičce. Václav je přítulný, hodný a potěší především svojí láskou k malým dětem. Na rozdíl od něho je Miloš Zeman plachý, možná až nejistý, který hledá hodnou duši k pohlazení i pochopení. Jan Kavan zůstal opuštěný na letišti v Ruzyni. Jeho bývalý majitel ho nechal pobíhat poblíž britských imigračních úředníků. Hledáme pro něj obětavého člověka, který se o něj dobře postará. Najdeme jej?". Marta Kubišová se na novou verzi pořadu těší: "Pomohli jsme několika stovkám pejsků, tak proč bychom nemohli pomoci našim zákonodárcům?"

Podle názvů dalších novinek je zjevné, že se Česká televize inspirovala u svých konkurentů. Každý pátek je pro dospělé nachystán pořad s názvem Peřina, jehož moderátorka bude velmi spoře oblečená, aby nenastydla od nohou, a náročnější divák bude uspokojen pořadem Půlnoční linka. Podle studie společnosti See&TV vyžadují diváci na televizních obrazovkách také více krve, proto bude každá zpravodajská relace zahájena přímým přenosem z transfúzního centra. "Z nabídky našich nových pořadů si jistě vybere každý, takže se naši diváci mají skutečně na co těšit," vzkázal čtenářům portálu Centrum.cz tiskový mluvčí televize.

| literarnicafe







ABC Brouzdej ; blog @ brouzdej.cz | Přihlásit se Vytvořil Pavel Ptáček © 2003 - 2005 ( o webu ) | Web neměří žádnou návštěvnost, ani nesbírá osobní údaje. Proto tady není cookie lišta.