Brouzdej.cz


Přečtěte si: všechno | články | krátce





Doporučujeme: vyhrajte reklamní USB flash disky podle vašeho vlastního návrhu.

Náboženské střety

Budeš se muset rozhodnout, na kterou stranu se vydáš

Když přišel Ježíš v plné moci do nějakého města, vyvolalo to mnohé reakce ...na jednu stranu milující, přívětivé, vlídné a na druhou stranu odmítající, hořké, urážlivé a nepřátelské.Nicméně nešlo neminout Ježíše. Lidé prostě nějak reagovali na jeho slova i činy. Šli k němu nebo od něj.

A tak tomu bylo v dějinách i nadále..Boží slovo vyvolávalo střety. Střety se světem, střety s bludy, střety s nevěstkou.

I v ČR budou střety..střety se světem, s prázdným náboženstvím, ale i s bratry jiného porozumění Božímu zjevení (více či méně se od skutečného zjevení pravděpodobně (jako každý včetně mně i Tebe) odchylujícími.

Budeš muset v tomto střetu hledat vedení a Boží hlas.

Jsou lidé, kteří tě povedou k zesvětštění tím, když budou hanět některá Boží měřítka dnes se moc nenosící,

Jsou lidé, kteří Tě budou odvracet od Božích, byť chybujících, lidí ..a to třeba i slovy BOžími nebo rádoby pobožnými...jednou z charakteristik, kterou to možná ponese bude to, že tvé srdce bude naočkováno způsobem, který se jaksi pohrdlivě povznese nad vše dobré, co jsi třeba i dříve od nich přijímal. Ve tvém srdci nastane jejich zlehčení a znevážení..
to ti může trochu indikovat, že může jít právě o nakažení tímto jedem.

Jsou lidé, kteří budou tvými bratry, ale střetnete se v něčem ..


Rozhoduj se pro lásku, pokoru, Boží slovo!

| Joel







ABC Brouzdej ; blog @ brouzdej.cz | Přihlásit se Vytvořil Pavel Ptáček © 2003 - 2005 ( o webu ) | Web neměří žádnou návštěvnost, ani nesbírá osobní údaje. Proto tady není cookie lišta.