Brouzdej.cz


Přečtěte si: všechno | články | krátce





Doporučujeme: vyhrajte reklamní USB flash disky podle vašeho vlastního návrhu.

Centrum.cz vs. Seznam.cz

Pár postřehů k boji mezi dvěma portály na české webové scéně - tentokrát hlavně o vývoji mailových schránek. Nechci zdržovat dlouhým úvodem, tak klikněte na článek a uvidíte. (Původně to měl být je krátký zápisek, ale protože sem se nakonec rozepsala, tak text přesáhl hranici 1000 znaků, což znamená, že musím text publikovat jako článek a nemůžu přijít na žádný kloudný perex, takže se všem omlouvám ;-))

Když Centrum.cz ohlásilo vývoj GigaCentra Seznam s rychlostí světla přispěchal s emailovou schránkou o velikosti 1000MB. Asi před týdnem oznámilo Centrum.cz postupné zavádění nových emailových schránek postavených na JavaScriptu všem uživatelům a to zdarma (pokud chcete zvýšit kapacitu na Seznamu, musíte poslat "aktivační" SMSku).

Dnes jsem se na Centrum.cz dočetla, že pomocí nasbíraných kreditů (za každou stránku načtenou pod vaším uživatelským jménem získáváte kredit, pokud pošlete speciální pohlednici dostanete jich pět, kredity slouží také ke hře v herně, kde je můžete ztratit nebo jich poměrně dost získat atd.) si můžete navýšit kapacitu až na 2GB. Kouknu na Seznam a co nevidím - emailová schránka o kapacitě 2000MB (ale opět musíte poslat SMSku).

Narozdíl od Centrum.cz, ale nepřišel Seznam.cz skoro s žádnými novými funkcemi ... Ano, možná vylepšil Spam filtr, ale vzhled (který osobně moc nemusím) je už dlouho dobu poměrně stejný a jiné vychytávky Seznam.cz stále nemá ... Tak nevím, co si o tom mám myslet ... Vlastně vím - můj odpor k Seznamu možná ještě víc vzrostl a svoji schránku na Centrum.cz za žádnou jinou nevyměním.

A jak jste na tom vy? Které schránce dáváte přednost? Nebo používáte úplně něco jiného? Hlasujte v anketě nebo se vyjádřete do ohlasů. ;-)

| Darmy







ABC Brouzdej ; blog @ brouzdej.cz | Přihlásit se Vytvořil Pavel Ptáček © 2003 - 2005 ( o webu ) | Web neměří žádnou návštěvnost, ani nesbírá osobní údaje. Proto tady není cookie lišta.