Brouzdej.cz


Přečtěte si: všechno | články | krátce





Doporučujeme: vyhrajte reklamní USB flash disky podle vašeho vlastního návrhu.

Rafťáci, Snowboarďáci 2 a Podvraťáci

Úspěšný snímek Snowboarďáci shlédlo v kinech více než půl milionu lidí. Nelze se divit tomu, že jeho tvůrci chystají pokračování. Jeho případný úspěch bude samozřejmě záviset na nápadech a hlavním obsazení.

Je nad slunce jasné a zřejmé, že jsou ve filmu ukryty peníze. Původní producenti proto již dříve oznámili, že hodlají natočit pokračování. Na svých webových stránkách také vyvěsili následující oznámení:

Producenti divácky úspěšného filmu Snowboarďáci (Whisconti a Česká Produkce) se na základě nebývalého zájmu a poptávky diváků, obchodních partnerů a investorů rozhodli natočit volné pokračování Snowboarďáci 2. Na plátna kin by se měla vrátit většina hlavních postav z "jedničky", ale samozřejmě přibudou i nové postavy. Vzhledem ke skutečnosti, že scénáristický půdorys "jedničky" byl vyčerpán a protože v podobných situacích v zahraničí je běžné, že do projektu vstupují nová jména, rozhodli jsme se jít stejnou cestou. Zejména mezi mladou filmařskou generací je o toto angažmá velký zájem. Všechny úvodní kroky úzce konzultujeme s Českou televizí, na jejichž půdě původní idea Snowboarďáků vznikla. Hlavní část natáčení by se měla uskutečnit v závěru letošního roku. Kinostart plánujeme na jaro 2006.

Další film ovšem plánuje i scénarista a režisér první části filmu Snowboarďáci Karel Jandák. Záměr původní produkce označil v rozhovoru pro MF Dnes za způsob, jak na popularitě Snowboarďáků pouze vydělat. On sám prý půjde zcela jinou cestou a jeho cílem bude opět diváky pobavit. Pokračování se bude jmenovat Rafťáci, příběh představí zcela nové hrdiny a zázemí. Hlavní herecké duo Vojtěch Kotek a Jiří Mádl s ním již podepsali smlouvu o spolupráci. Situace vypadá poměrně nepřehledně a jako vždy platí, že o peníze jde až v první řadě :o).

Jestli se nakonec v kinech objeví Rafťáci nebo Snowboarďáci a jaká bude jejich úspěšnost, záleží na mnoha okolnostech. Snad budou mít filmové týmy trochu soudnosti a nedopustí, aby se volné pokračování oblíbené teenagerovské komedie nezvrhlo pouze v laciné fórky a zřeštěné gagy. Necháme se překvapit.

| DarkMaster







ABC Brouzdej ; blog @ brouzdej.cz | Přihlásit se Vytvořil Pavel Ptáček © 2003 - 2005 ( o webu ) | Web neměří žádnou návštěvnost, ani nesbírá osobní údaje. Proto tady není cookie lišta.