Brouzdej.cz


Přečtěte si: všechno | články | krátce





Doporučujeme: vyhrajte reklamní USB flash disky podle vašeho vlastního návrhu.

Rodinné trampoty poslance Paroubka

18.7.2007 Jiří Paroubek musí řešit další rodinné problémy.

ParoubekSjezd Poslanec a předseda ČSSD musí v krátké době řešit další rodinný problém. Poté, co oznámil ukončení vztahu se svou dlouholetou manželkou Zuzanou, objevil se s téměř exmanželkou na další mimořádné tiskové konferenci. Ačkoli Zuzana Paroubková zažívá nelehké období a rány osudu na ní dopadají jako v telenovele latinskoamerického původu, znovu stála po boku svého nevěrného muže. Můžeme se dohadovat, nakolik se tiskovky zúčastnila ze své vlastní vůle nebo nakolik to je snaha Jiřího Paroubka deklarovat nekonfliktnost jeho rozchodu.

Předmětem tiskovky byl syn manželů Paroubkových, který opustil svou přítelkyní s níž má teprve třítýdenní dceru. Starší Jiří ještě dva dny před touto tiskovkou v rozhovoru přiznal, že svou vnučku ještě neviděl. Tou dobou byl na dovolené u moře se svou novou přítelkyní. Jiří Paroubek st. i jménem své ještě ženy prohlásil, že synovu přítelkyni s miminkem nenechají na holičkách a budou ji podporovat.

Takových příběhů, jak staršího tak mladšího Jiřího se denně dějí stovky a nikdo kvůli nim nesvolává tiskovku. Pravda, také tisíce podobných Jiří nejsou veřejně známé osoby. Nikdo by nevěnoval oběma Paroubkům pozornost, kdyby se poslanec a předseda Paroubek před časem kvůli témuž neobouval do současného předsedy vlády. Rozvodová zkušenost se týká dnes již takřka každého. Jiří Paroubek ale rodinnou záležitost Mirka Topolánka zneužil k politickým výpadům. Snažil se veřejně svého politického soka dehonestovat a dokonce jej kvůli opuštění manželky vyzýval k rezignaci na všechny funkce. Rozdíl mezi Pavlou Topolánkovou a Zuzanou Paroubkovou je zřejmý a nejen vizuální. Pavla o svého muže bojovala a když viděla, že její boj je marný použila odvěkou zbraň, pomstu. Tou byla její kandidatura za Politiku 21. Zuzana Paroubková se uzavřela do sebe a zdá se, že je se svým osudem smířená.

Zájem bulváru o Paroubka je po honbě na Topolánka vcelku pochopitelný. Navíc se nacházíme v okurkové sezóně, kdy každá podobná aférka je vítaná. Také zde se ukazuje rozdíl mezi oběma hlavními rivaly na politické scéně. Mirek Topolánek reagoval na honbu bulvárních novinářů kopancem do jejich auta a odesláním do hodně temných míst. Jiří Paroubek naopak zapírá dobu, po kterou se zná se svou tlumočnicí, zapírá výlet do vídeňského hotelu a na tiskové konferenci takřka zbaběle prosil bulvár, aby o jeho rodině nepsal. Zkráceně, Topolánek je ochoten řešit spory typicky chlapskou cestou - silou, zatímco Paroubek spoléhá na svou mnohaletou zkušenost, kdy prosba vysoce postaveného politika rovná se příkazu.

Za svou osobu prohlašuji. Pánové, řešte si své rodinné problémy doma. K útokům na jednu či druhou stranu dodávám, že každý člověk má nárok na své soukromí a každý kritik by si měl nejdříve zamést před svým prahem.

| brudra







ABC Brouzdej ; blog @ brouzdej.cz | Přihlásit se Vytvořil Pavel Ptáček © 2003 - 2005 ( o webu ) | Hostováno u FORPSI | Doporučujeme: webmaster tools